Erotična masaža za ženske?

S prijateljico nisva imeli kaj početi in na pamet nama je padla precej drzna misel – erotična masaža. Kar naenkrat sva se znašli v avtomobilu, ki naju je vozil v center Ljubljane, kjer se je nahajal zelo diskreten masažni salon. Vstopili sva na dogovorjenem mestu in se znašli sredi salona. Bili sva sami, poleg receptorja seveda. Navihano sva se spogledovali in hihitali. Receptor naju je usmeril k tušem, kjer sva se stuširali in se oblekli v kopalne plašče. Tako opremljeni sva vstopili v prostor, kjer poteka erotična masaža. Ko sva se udobno namestili na mizo, sta vstopila dva postavna erotična maserja. Če ne bi ležali, bi postali šibki v kolenih, ko bi ju zagledali.

S čvrstimi prijemi sta se lotila masaže najinega hrbta, nato pa drsela vse roti zadnjici. Začela sta gnesti najini zadnjici in nato najina bedra ter cele noge in stopala. Vrnila sta se k najinima zadnjicama in se jima posvetila kar precej časa. Nato sta začela oljiti najini vroči telesi. Naoljila sta tudi sebe. S svojimi izdelanimi trebušnimi mišicami sta začela polzeti po naju. Začutila sem nekaj trdega, khm … No, kakor koli, vsi smo zelo uživali. Kar naenkrat so se mi po glavi začele poditi poredne misli. Začela sem se tresti, kar je opazil tudi maser, ki je še pojačal svoje primere. Narahlo me je prijel za vrat in z drugo roko masiral mojo ritko.

Nato sva se obrnili in dva postavna moška sta začela masirati najina stegna še z druge strani. Posvetila sta se tudi masaži rok in njune roke so polzele vse bliže proti najinim čvrstim … Ta erotična masaža naju je resnično razvnela. V glavi sem si začela domišljati, da se najini telesi začenjata prepletati in … Po končani masaži sva se s prijateljico odločili, da jo vsekakor še ponoviva.