Si želite naučiti Access Bars

Če se sprašujete kaj je to, ste na pravi poti. Access Bars vam lahko spremeni življenje. Predstavlja točke na glavi, ki jih je skupaj 32.  Z njimi se vam lahko sprosti vse kar vas omejuje, da bi zaživeli svoje lahkotno življenje. In prav Access Bars delavnice so namenjene vsem, ki si v svoje življenje želite vnesti lahkoto. Po njej boste lahko izvajali tretmaje na drugih, na sebi in se udeleževali naših rednih tedenskih izmenjav. Med delavnico boste dvakrat dajali in dvakrat prejemali BARS tretman.

Te delavnice vam spremenijo življenje na boljše. Če si želite življenje spremeniti, lahko greste samo vi na terapijo Access Bars in že to bo v vaše življenje prineslo ogromno lahkotnosti.

Tako vam lahko pomaga na vseh življenjskih področjih, tako službenih, zdravstvenih, duševnih itd….

Ko enkrat probamo to terapijo, bi se vračali vedno. Ravno zato pa obstajajo delavnice, ki se jih lahko udeležite in tam vas vse to naučijo.

Vsako izvajanje točk Access bars lahko sprosti 5-10 tisoč let omejitev na področju življenja, ki je povezano s točko, ki se je dotikamo. To je izredno negovalen in sproščujoč proces, ki odpravlja vse, kar vam onemogoča, da bi zaživeli sebe. Vpliva pa tudi na vašo okolico in cel planet.

Boste videli spremembo sami, mogoče ne boste mogli verjeti sami sebi in se vam bo vse skupaj  zdelo neresnično. Ampak ni tako. Še kako je resnično in terapija Access Bars osvaja svet. Ljudje smo polni omejitev in strahu, ki pa nam prepričujejo, da bi polno živeli. Prehitro čas beži in zamujeno se ne vrne. Zakaj bi zaradi strahu zamujali dogodke in naše uspehe. Čas je da se dvignemo, verjamemo v sebe in v naše odločitve, če pa ste v dilemi pojdite na terapijo Access Bars in življenje vam bo ponudilo lahkotno roko polno planov brez strahu.