Računovodstvo Koper med vodilnimi v Sloveniji

Malokatero računovodstvo je tako uspešno kot Računovodski servis Koper. Računovodstvo Koper se trudi biti najboljše med najboljšimi in z gotovostjo lahko trdimo, da sodi med vodilna računovodska podjetja v državi. Zaposluje prek sto zaposlenih za polni delovni čas, ki nenehno izpopolnjujejo svoje znanje z različnih računovodskih področij ter s področij, kot so davki in poslovno svetovanje. Med njihovimi pomembnimi vrlinami lahko naštejemo prijaznost in nenehno razpoložljivost za nudenje nasveta ali mnenja.

Ena od najuspešnejših storitev, ki jih nudi Računovodstvo Koper, je storitev osebnega računovodje. Gre za osebo, ki vas obravnava individualno in se ob poglobljenem preučevanju vašega poslovanja seznani s posebnostmi vašega poslovnega modela in vam zna ponuditi konkretne rešitve. Osebna obravnava je ena možnost, na drugi strani pa Računovodstvo Koper ponuja tudi skupine vrhunsko usposobljenih strokovnjakov, ki so specializirani za določeno področje.

Računovodstvo Koper ima kar dvajset poslovalnic po državi, še pet pa jih ima na Balkanu, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, v Srbiji in Makedoniji. V slednji so tudi največji računovodski servis v državi. Odlikuje jih poznavanje zakonodajnih specifik posameznih držav, zato sodelujejo z ogromno podjetji, ki poslujejo mednarodno. Njihova mreža poslovalnic omogoča odlično dostopnost njihovih storitev in jim daje možnost, da se približajo svojim strankam po celi Sloveniji. Računovodstvo Koper se trudi svojim strankam ponujati storitev, ki je učinkovita in celovita.

Svoj vodilni položaj med slovenskimi računovodskimi servisi samo še utrjujejo. Veljajo za ugledne, strokovne, zanesljive in prijazne. Njihove storitve nenehno izboljšujejo, saj njihova poslovna filozofija sloni na poudarjeni skrbi za stranke in uporabi najbolj sodobnih rešitev s področja informacijske tehnologije. Računovodstvo Koper slovi po prijetnem, sproščenem, profesionalnem in stimulativnem delovnem okolju in velja za enega najboljših delodajalcev v državi, ki se ponaša z velikim številom uglednih kadrov. Računovodstvo Koper redno sodeluje tudi z manjšimi računovodstvi po državi, saj želi s skupnimi močmi dvigniti ugled te panoge.