Moderni ali domači videz vaše kuhinje

Kakšen videz kuhinje pa je vam všeč, ste bolj klasični tip človeka, tradicionalni ali pa moderni? Jaz sem si vedno želela moderno kuhinjo in nikoli ni bila všeč klasika. Že tako je življenje preveč naporno, zakaj bi si potem želela klasične kuhinje, že od nekdaj sem imela rada stvari, ki izstopajo, zato sem se odločila, da v moji hiši nikoli ne bodo puste barve. 

Moj mož je ravno tako moderni tip človeka, tako da s tem nisva imela težav, pri izbiranju, bolj, ko je bilo moderno in odbito, bolj je bilo nama všeč. Tako sva se pri izbiri kuhinje gledala na to, da bo čim bolj moderna in posebna. Seveda nisva pozabila na barve in ko nama je svetovalec za kuhinje sestavljal našo kuhinjo in delal načrt je bil presenečen, ker si ni mislil, da danes še kdo tako kupuje. Najina kuhinja ima toliko barv, da se v njih izgubiš, ogromno predalov, predvsem pa je pomembno, da je praktična. 

Na to sva dala še poseben pomen, nisva hotela kuhinje, ki jo bova samo občudovala, ampak kuhinjo, kjer bova v njej uživala in pripravljala različne jedi. Večkrat pripravljava jedi skupaj in se pri tem pošteno zabava, takšna sva, res sva se našla prava dva in marsikdo pravi, da sva kot eno.

Pri nama je pomembno, da kuhinje ne čistiva non stop in da bi imela spomine, kako je kuhinja bila pospravljena, ampak, kaj vse sva v tej kuhinji pripravila. 

Ko pogostiva prijatelje, kuhinja že od samega jutra diši, ker pripraviva ogromno hrane, ki jo potem ob kozarčku bodrega vina tudi pojemo. Pri nas kuhinje ne boste videli v celoti pospravljene, vedno je kaj na zimi ali pa na štedilniku, kajti nama je hrana zlata, ker se zavedava, da brez dobre hrane ni zdravja. Naj tudi vam služijo kuhinje in ne služite vi njim.